JEKA_Dames_gezochtbanner-klein.jpg

Vrouwelijke versterking gezocht!

We zijn nog altijd op zoek naar sportieve dames die onze twee teams komen versterken. Jong, oud, topvoetballer of nog nooit een bal geraakt, dat maakt niet uit. Bij ons gaat het er vooral om dat we plezier hebben met zijn allen. We voetballen uiteraard om te winnen, maar met veel gezelligheid!

Heb je interesse, dan kan je altijd en vrijblijvend een mailtje sturen naar info@jekadames.nl of vul een contactformulier in. Deze email komt automatisch binnen bij trainer Eric Martens. Ook al is het seizoen allang begonnen, je bent meer dan welkom!

Heb je interesse maar wil je eerst de club wat beter leren kennen? Dan kan je bij het damesteam komen kijken bij de trainingen of de wedstrijden. Meetrainen is natuurlijk hartstikke goed om de sfeer echt te proeven! Je kan 5 keer gratis zonder verplichtingen met ons meetrainen om te kijken of de sfeer en trainingen je bevallen.
De dames trainen op woensdag en vrijdag om 19:00 tot ongeveer 21:00. Als je mee wilt komen trainen stuur dan een mail!

 

 
Stoere JEKA meiden

Meiden gezocht

Sinds seizoen 2008/2009 heeft R.K.V.V. JEKA ook een aantal meiden teams. Dit willen we graag uitbreiden. We zoeken daarom nog sportieve fanatieke meiden van 12 tot 16 jaar. Hou je van voetballen en zoek je een leuke club? Neem dan contact op met de coördinator meisjes en dames Eric Martens: martens.e@hotmail.com

Je kan ook altijd vrijblijvend sfeer komen proeven. De JEKA meiden voetballen op zaterdag. Mail Eric om te vragen wanneer de meiden moeten spelen.